Σχεδιασμός Διαφημιστικού Υλικού

Η παραγωγή/σχεδίαση του διαφημιστικού σας υλικού είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία οποιασδήποτε κοινωνικής, επιχειρηματικής ή πολιτικής οντότητας. Το διαφημιστικό υλικό αυτό μπορεί να έχει πολλές μορφές. Στα πιο συχνά παραδείγματα συμπεριλαμβάνονται οι αφίσες, τα φυλλάδια, τα τιμολόγια, τα βιογραφικά του ιδιοκτήτη ή του προσωπικού, οι επαγγελματικές κάρτες κλπ. Η «Socrates Antoniou: Cornucopia Promotions» είναι σε θέση να εκπληρώσει τις ανάγκες σας με την χρήση εφαρμογών επιτραπέζιας δημοσίευσης (Microsoft Publisher) και επεξεργασίας εικόνας (Adobe Photoshop, Abode Illustrator).

Η τιμή παραγωγής/σχεδίασης οποιουδήποτε από τα παραπάνω είναι 33€. Ωστόσο, η τιμή ισχύει για το καθένα προϊόν ξεχωριστά και μόνο για την παραγωγή του. Επομένως, η εκτέλεση στρατηγικής μάρκετινγκ με επίκεντρο τα παραπάνω χαρακτηρίζεται από την επιχείρησή μας ως διαφορετική υπηρεσία.

Προκαταβάλλεται το 30% της αμοιβής με την έναρξη των εργασιών και το υπόλοιπο 70% καταβάλλεται με το πέρας των υπηρεσιών που παρασχέθηκαν από την επιχείρηση προς τον πελάτη. Η εξόφληση της αμοιβής θα γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
1. Κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό: 5096098666783, GR02 0172 0960 0050 9609 8666 783.
2. Τοις μετρητοίς: POS, ταμειακή.
3. PayPal: s.antoniou@sacp.gr.

Ελπίζουμε αυτή η πολιτική πληρωμής να έχει ως αποτέλεσμα την ευκολότερη πλοήγηση της ιστοσελίδας και διαδικασίας πληρωμής. Αλλά επιθυμούμε, στην περίπτωση που η παρουσίαση των τρόπων πληρωμής δυσκολεύει τους πελάτες, να ενημερωθούμε στο email s.antoniou@sacp.gr.