Άνοιγμα/Διαχείριση Λογαριασμού Social Media

Το άνοιγμα και η διαχείριση λογαριασμού social media είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας, για οποιαδήποτε οντότητα, στον τομέα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας. Τα social media χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα mainstream και τα alternative. Τα mainstream social media συμπεριλαμβάνουν το Facebook, το Twitter, το Instagram κ.α. Από την άλλη πλευρά, τα alternative social media συμπεριλαμβάνουν όλα τα νέα social media όπως το Minds, το Gab και το Bitchute. Επίσης, πρέπει να λεχθεί πως η εγγραφή και αλλαγή δεδομένων σε ηλεκτρονικούς καταλόγους συμπεριλαμβάνονται στον συγκεκριμένο τομέα. Η «Socrates Antoniou: Cornucopia Promotions» είναι σε θέση να εκπληρώσει τις ανάγκες σας.

Η τιμή ανοίγματος ενός λογαριασμού social media είναι 28€. Ωστόσο, στην περίπτωση διαχείρισης του λογαριασμού τιμή ανεβαίνει στα 28€ την ώρα.

Προκαταβάλλεται το 30% της αμοιβής με την έναρξη των εργασιών και το υπόλοιπο 70% καταβάλλεται με το πέρας των υπηρεσιών που παρασχέθηκαν από την επιχείρηση προς τον πελάτη. Η εξόφληση της αμοιβής θα γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
1. Κατάθεση στο διαδικτυακό ή απλό τραπεζικό λογαριασμό: 5096098666783, GR02 0172 0960 0050 9609 8666 783.
2. Τοις μετρητοίς: POS, ταμειακή.
3. PayPal: s.antoniou@sacp.gr.

Ελπίζουμε αυτή η πολιτική πληρωμής να έχει ως αποτέλεσμα την ευκολότερη πλοήγηση της ιστοσελίδας και διαδικασίας πληρωμής. Αλλά επιθυμούμε, στην περίπτωση που η παρουσίαση των τρόπων πληρωμής δυσκολεύει τους πελάτες, να ενημερωθούμε στο email s.antoniou@sacp.gr.