Επεξεργασία Ψηφιακού Περιεχομένου

Η επεξεργασία κειμένου, εικόνας και ήχου είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία οποιασδήποτε κοινωνικής, επιχειρηματικής ή πολιτικής οντότητας. Το κείμενο και την εικόνα, κινούμενη ή μη, θα χρειαστεί είτε να τα δημιουργήσετε είτε να τα διορθώσετε. Η «Socrates Antoniou: Cornucopia Promotions» είναι σε θέση να εκπληρώσει τις ανάγκες σας με την χρήση εφαρμογών επεξεργασίας κειμένου (Microsoft Word), εικόνας, απλής (Adobe Photoshop, Abode Illustrator) ή βίντεο (Adobe Premiere Pro), και ήχου.

Η τιμή επεξεργασίας οποιουδήποτε από τα παραπάνω είναι 11€. Ωστόσο, η τιμή ισχύει για την κάθε επεξεργασία ξεχωριστά.

Προκαταβάλλεται το 30% της αμοιβής με την έναρξη των εργασιών και το υπόλοιπο 70% καταβάλλεται με το πέρας των υπηρεσιών που παρασχέθηκαν από την επιχείρηση προς τον πελάτη. Η εξόφληση της αμοιβής θα γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
1. Κατάθεση στο διαδικτυακό ή απλό τραπεζικό λογαριασμό: 5096098666783, GR02 0172 0960 0050 9609 8666 783.
2. Τοις μετρητοίς: POS, ταμειακή.
3. PayPal: s.antoniou@sacp.gr.

Ελπίζουμε αυτή η πολιτική πληρωμής να έχει ως αποτέλεσμα την ευκολότερη πλοήγηση της ιστοσελίδας και διαδικασίας πληρωμής. Αλλά επιθυμούμε, στην περίπτωση που η παρουσίαση των τρόπων πληρωμής δυσκολεύει τους πελάτες, να ενημερωθούμε στο email s.antoniou@sacp.gr.