Στρατηγική Μάρκετινγκ

Το μάρκετινγκ είναι οι στρατηγικές με τις οποίες μια κοινωνική, επιχειρηματική ή πολιτική οντότητα προωθεί τον εαυτό της. Η «Socrates Antoniou: Cornucopia Promotions» είναι σε θέση να εκπληρώσει τις ανάγκες σας με την χρήση στρατηγικών προώθησης, η εφαρμογή των οποίων μπορεί να είναι διαδικτυακή (SEO, Facebook Ads, Google Ads, email), ταχυδρομική (ΕΛΤΑ, courier), τηλεφωνική (κλήση, μήνυμα) ή αντιπροσωπευτική διακίνηση (στόμα τρίτου, ανεξάρτητοι διακινητές).

Η τιμή της προώθησης της επιχείρησής σας είναι 44€ την ώρα. Ωστόσο, προτείνουμε την εφαρμογή των στρατηγικών αυτών για την πρώτη εβδομάδα μετά την συμφωνία παροχής υπηρεσιών της εταιρείας μας.

Προκαταβάλλεται το 30% της αμοιβής με την έναρξη των εργασιών και το υπόλοιπο 70% καταβάλλεται με το πέρας των υπηρεσιών που παρασχέθηκαν από την επιχείρηση προς τον πελάτη. Η εξόφληση της αμοιβής θα γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
1. Κατάθεση στο διαδικτυακό ή απλό τραπεζικό λογαριασμό: 5096098666783, GR02 0172 0960 0050 9609 8666 783.
2. Τοις μετρητοίς: POS, ταμειακή.
3. PayPal: s.antoniou@sacp.gr.

Ελπίζουμε αυτή η πολιτική πληρωμής να έχει ως αποτέλεσμα την ευκολότερη πλοήγηση της ιστοσελίδας και διαδικασίας πληρωμής. Αλλά επιθυμούμε, στην περίπτωση που η παρουσίαση των τρόπων πληρωμής δυσκολεύει τους πελάτες, να ενημερωθούμε στο email s.antoniou@sacp.gr.